Günün Sözü :  
 Tüm Köy Halkımızın Ortak Paydası; Birliğin Ve Beraberliğin Sesi Yedibölük Köyü Sitesine Hoşgeldiniz.
Unutmamak ve Unutturmamak Adına

   

YEDİBÖLÜK KÖYÜ

Kapat Anılarla Yedibölük

Kapat Ağıt

Kapat Dedelerimiz

Kapat Etkinliklerimiz

Kapat Folklör Ekibimiz

Kapat Geleneklerimiz

Kapat Köy Haritası

Kapat Köy Mühtarlığı

Kapat Köy Nufusu

Kapat Köy Resimleri

Kapat Köy Slayt

Kapat Köy Tarihi

Kapat Köyümüzün Sanatçıları

Kapat Semtlerimiz

Kapat Soyadlarımız

Kapat Yedibölü Köyü Kültür Merkezi

Kapat Şiran Köyleri

DERNEKLER

Kapat 9.Kamp Resimleri

Kapat Cumhurbaşkanlığı seçimleri

Kapat Fiesch Resimleri

Kapat Gençliğimiz

Kapat Katilim Formu

Kapat Kuspo Kampi Resimleri

Kapat PROJELERİMİZ

Kapat İsviçre Derneği

SAYAÇ

   Ziyaretçi

   şu An Bağlı

TAKVİM
GAZETE
Site Hakkında Bilgilendirilmek için Gazetemize Katılınız.
Katıl
Çık
1 Katılımcı
EDİTÖRLER KÖŞESİ
Kemal.jpg
Kemal Demirci



İNFO
news.gifHABERLER


7. YEDİBÖLÜK KÖYÜ BAHAR KAMPI - yapımcı: kemal 07/02/2013 @ 21:49

7. YEDİBÖLÜK KÖYÜ BAHAR KAMPI

 

Değerli üyelerimiz sevgili gençler “7.Yedibölük köyü bahar kampının” örgütlenmesi bize büyük bir heyecan vermektedir. 7. Kampımızın, tüm köylülerimizin ve dostlarımızın katılımıyla daha da coşkulu geçeceği kesindir. Bu kampımızda değerli milletvekilimiz Müslim Sarı köylülerimizle ve gençlerimizle tanışacak ve kucaklaşacaktır

 Bu etkinliğimizde toplumumuzu bir araya gelecek olması bizleri sevindirmektedir.  Kampımıza evlilikten dolayı köy dışına çıkan kızlarımız damatlarımız ve yengelerimiz ve dernek üyesi olmayan tüm köylülerimiz de davetlidir.            Ayrıca tüm gençlerimiz de kampa davetlidir, Gençler kendi proğramlarını kendileri yapacak ve kendilerine uygulamada özerklik sağlanacak, gençler için ayrı bir blok kiralanacaktır. Kamp kurallarına uyulmasına ve yapacağımız etkinliklerde beraber hareket edilmesine özen gösterilecektir.

            Kampımız 18,19 ve 20 Mayıs 2013 tarihlerinde Oberland bölgesi Lenk köyünde Kuspo tesislerinde olacaktır. Kamp yeri doğa ile iç içedir. Coğrafi güzelliği yemyeşil bitki örtüsü ve çiçeklerin süslediği bir mekândır. Bu iki günlük kampa katılacak arkadaşlar en geç 15 Nisan’a kadar anketi dernek posta adresine göndermeleri veya görevli arkadaşlara ulaştırmaları gerekmektedir.

Derneğimiz sadece organizasyondan sorumlu olup kamp giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Kampın günlük ücreti; sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği ve yatak ücreti dâhil, (4 yataklı odalar için)  0-2 yaş ücretsiz, 2-6 yaş 54 Fr %50 indirimli, 6-16 yaş 54 Fr, 16 yaş üstü 64 Fr tır. Yetişkin kişi başına 2 x64=128 Fr. Ayrıca çift kişilik eşler çin 2 yataklı odalar kişi başı 84 Fr tır.

Kampımız 18 Mayıs Cumartesi saat 12.00 da öğle yemeği ile başlayıp 20 Mayıs Pazartesi sabah kahvaltısı ile sona erecektir

            Gelecek arkadaşların kişisel temizlik malzemeleri, Rahat giysiler, kazak ve serin havada giyinilebilecek giysiler, yürüyüş için dağ ayakkabıları almaları gerekir. Spor yapmak isteyenler için kum voleybol sahamız mevcuttur. Bisiklet kullanmak isteyenler için oldukça uygun bir bölgedir. Hava koşulları göz önünde tutularak havuza girmek isteyen arkadaşlar bir günlük havuz masrafı da fiyatlara dâhildir.  Girmek isteyenler ona göre hazırlansınlar. Ayrıca sırt çantası, şapka,  güneş gözlükleri, fotoğraf makinesi vb eşyaların da alınması tavsiye edilir.

            Emekliler emekli kimliklerini, çalışanlar UNIA kimlik kartlarını yanında bulundurmalari iyi olur.

Kamp alanına dışarıdan alkol ve yiyecekler getirilmeyecektir.

                                     

Yönetim Kurulu


YILBAŞI MESAJI - yapımcı: kemal 30/12/2012 @ 19:06

Sevgili Dostlar, Değerli Canlar

2012 Yılı acılı ve mücadele yılı olarak beleklerimizde yerini tuttu.

Bu yıl tam anlamiye hak arama ve direniş yılı oldu. Bu yıl Direnişlerin en yoğun yaşandığı  eylem yılı oldu. 2012 Yılında bedenlerini Devrim, özgürlük,  demokresi, hak,  adelet sağlamak için yatıran tüm yiğitlerin önünde saygı ile eğiliyorum.

Sermayenın nafile çabası  bu yılda  direnişleri ne boğa bilde nede umutlarımızı yok edebildi. Umutlarımız bir yeni baharla gine yeşermeye devam edecektır. Tüm dostlarımız halkımız  bunu böyle bilmelidir.

Yeni yılda yeşil faşizm ve  devletin tüm terörüne inat umudumuz sevgi barış ve huzunun hakim olduğu yıl olması dileğiye.

Hepinizin yeni yılını kutluyor


BASIN VE KAMOYUNA - yapımcı: kemal 26/08/2012 @ 00:51

BASIN VE KAMOYUNA
4.GELENEKSEL YEDİBÖLÜK KÖYÜ YAYLA ŞENLİKLERİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ

6-13 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlediğimiz 4.Geleneksel Yedibölük Köyü Yayla Şenlikleri yönetim kurulumuzun özverisi ile başarılı bir şekilde geçmiştir.Etkinliğin varış günü olan Cumartesi öğlen Şiran Merkez’e gelinmiş olup buradan aşağı kınık köyüne çıkılmıştır.Köyümüzün önemli isimlerinden olan Dedemiz Paşa Dede için yaptırılan Türbe ve Aş Evi açılışına katılım sağlanmıştır.Paşa Dedemizin Torunu olan Kazım Çamyurdu tarafından misafirlerimizi lokma ikramında bulunulmuş ve akşam Paşa Dede Aş Evi’nde bir Cem töreni yapılmıştır.

Ertesi gün İstanbul,Avrupa, Köyümüz Yedibölük,komşu köylerimiz,kamu kurum ve kuruluşlardan,sivil toplum örgütlerinden yaklaşık 500 kişi etkinliğin ilk günü olan 08.07.2012 Pazar günü Yedibölük Köyü yaylalarından olan Sarıoğlu Yaylasında şenliğimize katılmıştır. Bu önemli günümüzde Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı,Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak,Gümüşhane Chp İl Başkanı Sait Özdamar bizlerle birlikte olmuş ve düşüncelerini misafirlerimizle paylaşmışlardır.Etkinlik devam ederken köyümüzün sanatçıları Cemal Kaya,Deniz Kaya ve misafir sanatçımız İbrahim Yılmaz bizlerle birlikte olup türkülerini seslendirmişlerdir.

Etkinliğimizin diğer günlerinde her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz yayla şenliklerine istinaden bu yıl gezdiğimiz yaylalarda bir artış olduğu görülmüştür.Kesin olmamakla beraber ortalama olarak hergün etkinliklerimize yaklaşık 150 kişi katılmıştır.Şenlik kapsamından Fero ve Sırt Mahalle Yaylaları,Berzingan Çukuru ve köylerimiz gezilmiştir.Şenlik kapsamında gezilen köylerimizde her köyün misafirlerimize hergün ikramlar hazırladığı bizleri en iyi şekilde ağırladığı misafirlerimizi mutlu etmiştir.Gene şenlik dahilinde bir ilk gerçekleştirilerek Çamyurdu Köyü şenliğimizle katılan köylülerimizle gezilmiştir.

Etkinliğimiz son gününde Köyümüzden ayrılarak Erzincan Ulalar Beldesine gelinmiştir.Burada kısa bir konaklama yapan kafilemize Ulalar Belediye Başkanı Sayın Yaşar Kaya tarafından kahvaltı verilmiştir.Verilen kahvaltı sonrası Derneğimiz tarafından hazırlan teşekkür plaketimiz Dernek Başkanımız Adına Yönetim Kurulu üyelerimizce Ulalar Cem ve Kültür Evi’nde sunulmuştur.

Ulalar Beldesinden ayrılan kafilemiz daha sonra Erzincan merkezde gezerek Çağlayan diğer adıyla Girlevik Şelalesınde güzel bir gün geçirmişlerdir.Yola çıkan kafile öncelikle Şelale’de birlik halayı çekerek Erzincan’a Yedibölük imzası atmışlardır.Kafile daha sonra Terzi Baba Türbesinde uğrayarak yollarına devam etmişlerdir.Şenliğimiz 14.07.2012 tarihinde Dernek Merkezimiz önünde son bulmuştur.

Bu şenlik kapsamında bizleri yalnız bırakmayan bizlerle beraber olan; İstanbul,Köyümüz ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden gelen tüm değerli köylülerimize,bizlere büyük destekler sunan Sayın Gülşen Sarı’ya,Sayın Eyüp Sarı’ya,Sayın Kazım ÇAMYURDU’ya,Sayın Muhtarımız Efendi Demirci’ye,Sayın İsmail Koç’a,Sayın Deniz Şahin’e,Sayın Arda Mobilya’ya,Şimşir Düğün Salonu’na,Sayın Mboy Düğün Salonu’na,Sayın Yaprak Kebap’a,Sayın İsviçre Dernek Yönetim Kurulu’na ve daha ismini sayamadığımız nice değerli dostlarımıza,bizlere telgraf çekerek düşüncelerinin paylaşan Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na,Chp İstanbul Milletvekili Müslim Sarı’ya,Gümüşhane Akp Milletvekili Kemallettin Aydın’a,Akp Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’e,Chp Erzincan Milletvekili Muharrem Işık’a tüm dostlarımıza yönetim kurulu adına teşekkür ederim.

Şahverdi SARI
Dernek Başkanı

Mesaj - yapımcı: kemal 08/07/2012 @ 19:46

 Mesaj

Sevgili canlar, Değerli dostlar, Kimetli misafirler

 Yayla şenliklerimize katılarak bize destek veren değerli komşu köy halkı ve değerli gençler Sizleri Alplarin serin esintileriyle sicak selamlar  sevgiler gönderiyoruz. 

 İsviçrede yaşiyan tüm yedibölük köyü gurbetcileri adına bizler Yedibölük köyü İsviçre Dernek Yönetim Kurulu olarak sizleri en derin sevgi selamlarımızı iletir  ve kutluyoruz.

Değerli komşular, aranızda olmadiğimiz için bir burukluk hissetmemize rağmen bu ruyamızın sizler  tarafindan gercekleşmesine çok sevinçliyiz ve  ve guruluyuz.

1993 Yılınnda yurt disinda  toplumumuzu doğduğumuz topraklara yönelik birtakim çalışmalar başlatmak ve geleceğimizi belirlemek adına bu fikri ortaya atığimizda  bazi arkadaslarimiz” bunlar   kafayı yemiş  ve deli  saçmalığı  diye niteliyordu. Gelinen asamada, 19 yillik  sure icinde, köyümuze özgü tasarladiğimiz planlarimizdan biri olan,köy yayla şenliğimiz, düşüncesi; bir ütopya olmayip, çaba gösterildiğinde, ulaşılamıyacak, üstesinden gelinemiyecek bir şey olmadiği, siz değerli halkimizin katkilariyla gerçeklesmiş durumdadir.

 Demekki elimizede bulunan imkanlarimizi doğru   harakete  geçirdiğimizde başari şansimiz daha yüksek olacaktir.

Halkimizla bütünleştiğimizde, yolumuz her dayim acık olacaktır.

Birliğimizi sağladiğimizda başaracagimizdan eminiz.

 1993 Yılında başladiğimiz bu çalışmalarimiz; köyümüz özgülünde bir dönüm noktasi olarak bilinecek. Karadeniz yayla şenlikleri bizlere  esin kaynagi olsa da, ana fikir; asil bizim gurbetteki emekcilerimizin,köylerine duyduklari özlem etkileyici olmustur.

En önemlisi de  bütün dünyada oldugu gibi , bizler de 21 inci yüz yilda kendi öz kültürümüzle  girmeyi arzediyorduk.  Arzuladiğimiz bu vatan özlemi ihtiyacimizi Tüm dostlarin çabasiyla gerçekleşmiş olmanin sevincini yaşiyoruz.

 Çünkü uzun yillardan bu yana, gurbetlerde çeşitli zorluklar ve imkansizliklaradan dolayi  toplumumuzda korkunç bir dağilma  ve öz geleneklerinden soyutlanma vs komşuluk ilişkilerinde bozulmalar hat safhalara  çıkmıştı, Böylesi bir dönemde yayla şenliklerinin bir nebze de olsa bunu önliyecegini  düşünerek projelendirilmiştır.

Yayla şenlikleri  fikrini çevremizde tartışmaya  başladik ancak bu rüya 2009 Yılınnda İstanbul Derneğin değerli yönetimin kurulun pratiginde gerçeklik haline geldi .

Bu süreci devam eden ve devam etmedede çabasi olan yönetim kulun değerli üyeleine teşekür ediyor şenliğinizi selamliyoruz.

 

İsvicre Dernek Yönetim Kurulu adına

 Başkan

 Kemal Demirci

 

 


YEDİBÖLÜK KÖYÜ KÜLTÜR EVİ PROTOKOLÜ - yapımcı: kemal 08/06/2012 @ 01:25

YEDİBÖLÜK   KÖYÜ   KÜLTÜR EVİ   PROTOKOLÜ

Yedibölük köyü  iki yüzyıla yakın bir zaman diliminde nufusumuz dört bine  yakın  bir potensiyele çıkmıştır.  Şiran  ilçesinde, Gerek  şiran köyleri arasında   çok  önemli  köylerinden  biri durumuna gelmiştır.  Bu durum gerek   sosyo -ekonomik yapısını gerek   tarihsel  ve  kültürel  gelişimi tetiklemektedır. Köyümüzün gelişimine katkı sunacak  projelere önderlik  yapmak ihtiyacını beraberinde  getirmiştır.  YEDİBÖLÜK  KÖYÜ  ÇOK AMAÇLI  KÜLTÜR  EVİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ  İÇİN  Yedibölük  köyü İsviçre  derneği  ve   Köy muhtarlığı işbirliğiyle MAYIS 2012 – MAYIS  2013  arası  geçici  olarak çalışma grubu oluşturulmuştur

YETKİ  GÖREV  TANIMI

A)  BROKRATİK SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ÇALIŞMA GRUBU

      Sn  Müslim Sarı, Sn Şahverdi  Sarı,  Sn  Rıza  Keleş, Sn  Kemal  Demirci, Sn Yaşar sarı

B) HALKLA  İLİŞKİLER  MUHASEBE  ÇALIŞMA GRUBU

         Sn  Binali  Kaya, Sn  Dogan  Sarı, Sn Eyüp Sarı, Sn Halil  Gedik,  Sn Yılmaz  Çorlu

C) KÜLTÜR  EVİNİN  YAPIMI  PARANIN  KULLANIMI ÇALIŞMA  GRUBU   

    Sn Efendi  Demirci,  Sn  Nusret  Demirci,  Sn Sevgili  Sarı,  Sn Kemal  Demirci,  Sn                Cemal  Sarı

DENETİM  KURULU

Sn Halis  Çorlu,  sn Arslan Koç,  sn Mahmut Keleş

YAPILACAK  PROJENİN TANIMI  VE ÖZELİKLERİ

      İnşaat  1) cenaze yıkama ve morg yeri, 2) bakkal,  3) sağlık  ocağı, 4) eğitim  solonu, 5) müze, 6) wc,bay ve bayan 7)  muhtarlık  odası,  8) lokal,  9) mutfak,  10) bay  bayan misafir hanesi,  11) cem evi

  Komisiyonda görev alan tüm arkadaşklar  hiçbir şekilde bu  iş için  para talep edemezler. Eğer  inşaat  işinde bedenen  çalışırsalar  para alabilirler.

 İcraci komisiyon üyeleri ancak alacakları yardımları  makbuz karşılığı alırlar.

Çalışmalar  titizlikle  izlenecek denetlenelecek şehfaf bir şekilde halka  anlatılacak  eleştiri  ve  eksikler raporlanıp  değerlendirilecek.

Şiranda bir muhasebeci tutulup  yardım  ve  bağışlar  incelenecek  muhasebeleştirip   kamuoyu  ile paylaşılacaktır. 

 Ayrıca her  ülkede belirlenen köylülerimizden   3  kişilik  çalışma  gurubu oluşturulacak bu arkadaşlar hem maddi  yardım toplamada hemde  insiyatifte  yetkiler  verilecek.

Para  Şiran da   çok  amaçlı  kültür  evinin yapımı ve  paranın kullanımı grubu üzerine yatırılacak

Para çekme yetkisi  üç  kişiden olacak. Ancak bu üç kişi para yatırma ve  çekmenin dışında  bağışda kabul edecektır. Bağış makbuzları bu üç kişinin insiyatifinde olacaktır.

 

Yedibölük Köyü İsviçre  Derneği 

Yedibölük Köyü  Muhtarlığı

Site Editörü

 

 

 

 

 

 

 

 


İSTANBUL DERNEĞİ 12.YÖNETİM KURULU - yapımcı: Hakan 23/04/2012 @ 17:30

                  İstanbul Yedibölük Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 12.Dönem Kurultayı başarılı bir şekilde sona erdi.Derneğimiz bu yılki kongresinde bir ilki gerçekleştirerek Gençlik Tüzügünü dernek ana tüzüğüne eklemeyi başararak sağlam ve genç adımlarla ilerlemek üzere yola çıktılar.

Seçilen Yöneticilerimiz

Şahverdi SARI-Dernek Başkanı
Hakan GEDİK-Dernek Başkan Yardımcısı
Yılmaz ÇORLU-Sekreter
Aydın KELEŞ-Muhasip
Bülent GEDİK-Veznedar

Seçilen yeni Yönetim Kurulumuza çalışmalarında başarılar dileriz...
STANBUL_YNETM.jpg

Yayla Şenliği Gençlik Parkı Projesi - yapımcı: kemal 21/04/2012 @ 00:27

 
Image6.jpg
Sifon (yediböluk) köyü

          Yayla Şenliği Gençlik Parkı Projesi

           Kıymetli dostlar gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz yayla şenliği artık alt yapısını da oluşturmak zorunluluk haline gelmiştır. Bu amaçla planladığımız bir projeyle hayatta geçirebiliriz

   Daha ileri ki sürelerde yöresel medyanında dikkati ni  çekeceği muhakaktır. Bu anlamda artık amatör değil, Yapılan şenliklerden ders çıkartarak daha bilimsel ve profesionel bir tavır ve durumla daha çekici hale getirmek zorunlu hale gelmiştir.

Yer olarak düşündüğümüz alan herkes için ilgi çekici önü açık manzaralı ulaşım sorunu olmayan su ve diğer alt yapının yapılması için uygun bir alan olmak zorundadır.

Bu konuda olduk ça manzaralı alt yapısı oluşturulduğunda hem şenlik hemde piknik alanı olarak dizaynir edildiğinde köye giden ve  köyde kalan ve de   gurbetçi ninde gidip gezeceği ailece, dinleneceği ve  eğleneceği  bir  alan olmak  zorundadır.

Bu alanda ancak Kınıklılar ve Sarıoğuların kullandığı köyün ortak merası  olan yayladır.

İkinci  neden ise diğer yaylamız olan Fero mahallesi yaylası hem önu kapalı manzarası olmayışı  en önemlisi de Beskilisenin sürekli tarikleri sonunda çıkacak bir olumsuzluğu da engellemektir. Tabi ki  burayı  da dizaynir  ederek piknik için kullanılmalıdır 

Ayrıca İnsanların kullanımına sunduğumuz  Her iki yaylamızı ağaçlandırılmalıyız.

Şenlik için düşündüğümüz alan için ortak kullanılan orta mahalle ve diğer mahalle kaynak suyun yerinde iyi bir depolama kaydıyla  yine hayvanların sulanacağı iki tarafında yararlanacağı şekilde  (geniş bir meydan anlamında) iki tane çeşme yerleştirilmeli depo da biriken suyun diğer yaylaya  yani şenlik yapılacak düzlüğe çelik borularla taşınmalıdır .Bunlara vana takılmalı istendiği yere su akıtılmalıdır.

Şenlik yerli kalıcı platform yerleştirilmeli  bu alan yağmur yağması durumda kullanılacak şekilde üstü kapalı bir yapının inşası yapılmalı  kurun  konulmalı ve alt yapısı tamamlanmış şekilde  tuvaletler yerleştirilmelidir 10  nar kişi oturacak şekilde yemek rahat yenilmesi için beton bloklar yerleştirilmeli(bunlar aynı zamanda piknik için kullanılması gerekır) Bu alan çam ağacları ile planlı bir şekilde yerleştirilmelidir.

08.08.2011

Küçükkuyu /ÇANAKKALE

Kemal Demirci

Not: Bu proje  İsviçre derneği 8. Genel kurulda benimsenmiş dernek pojesi olarak onaylanmiştir. İstanbul derneginin 12 Genel kurulunda onaylanmiş olup Derneklerimizin ortak değeri olarak mayıs 2012 tarihinde hayat bulması için çalışmalara başlanmiştır.
Tüm Sifon halkına ve Geleceğimiz gençlere hayırlı olsun.

Site editörleri


4.GELENEKSEL YEDİBÖLÜK KÖYÜ YAYLA ŞENLİKLERİ - yapımcı: Hakan 19/03/2012 @ 10:36

  4.GELENEKSEL
YEDİBÖLÜK KÖYÜ YAYLA ŞENLİKLERİ
6 TEMMUZ-13 TEMMUZ 2012 TARİHLERİ ARASINDA YEDİBÖLÜK KÖYÜNDE YAPILACAKTIR.FİYAT VE ULAŞIM NİSAN AYI İÇERİSİNDE DUYURULACAKTIR.TÜM KÖYLÜLERİMİZİN BİLGİSİNE SUNARIZ.
IMG_0008.jpg

Genel Kurul Duyurusu - yapımcı: kemal 11/03/2012 @ 01:57

 

8. DÖNEM  YÖNETIM  KURULU  İÇİN  GENEL  KURUL  DAVETİYESI

Saygı değer Üyelerimiz.

 

Zorunlu bir durum sonucu Genel Kurulumuz evlenecek iki genç insanımızın hayatın baharında engel teşkil etmememesi için bir hafta öncesine aldık.  

Aşağı kınıktan Yusuf Sarı nın kızı ve Sarıoğlu mahlesınde Yusuf Sarının oğlunun düğünleri  08.04.2012 tarihine çakişması sonucu genel kurulumuzu bir hafta  öncesine almak zorunda kaldık.

31.03.2012 Tahrihindeki Genel kurul aynı yerde ve aynı saat diliminde  olacaktır.Şayet genel kurul çoğunluk sağlanmaması halinde aynı yerde 15 gün sonra 14.04.2012 tarihinde olacaktır.Tüm üyelerimizie duyrulur.

Değerli üyelerimiz

Dernek aydatlarımızın posta üzerinde yapılması sonucunda posta kesintisini ortada kaldırmak için  üyelerimizin tanıtım kimlik kartını çıkardık.

Üyelerimizin aydatlarında 100 fr’da 1.80 kuruş , 50 fr den 1,50 kuruş kesiliyordu. Bu kesintiler ve  ayrıca ödeme kağıtları basmak içinde 100 tanesine 20 fr ödüyorduk. Tüm bu arcamaları  yapmamak içinde bu tanıtım  kimliği çıkardık.  

Üyelerimiz bu kimlikle UBS bankasıa giderek aydatlarını rahat bir şekilde kesintısız yapacaklar.

Bundan sonra aydat ödeme kağıtları gönderilmiyecektır bu kimlik kartı artık alinizde olacak, ödemeleriniz bunun üzerinde yapacaksınız.

 

Toplantı Yeri: Rist. Pizzena Kilim

 

Adres:  Via Rampiga 7/ 6917 Barbengo / Grancia / LUGANO

 

Rist Tel: 091 9801087 Cep:0763025695

 

Toplantı Tarihi:  31.03.2010  Cumartesi

 

Toplantı Saati: 12.00-24.00 arası

 

İletişim Tel: 078 6469778

 

                                                                  SAYGILARIMIZLA

                                                                                    

                                                        7. DÖNEM YÖNETİM KURULU


Düğün Duyurusu - yapımcı: kemal 10/03/2012 @ 00:56

    • 8 Nisan 2012 Pazar
    • 17:00 - 23:30
  •  
    AVUSTURYA, MESSEHALLE:13/14 MESSEPLATZ , 16850 DORNBİRN - VORARLBERG
  •  
  •  
    YAŞAMIMIZIN BU ANLAMLI GECESİNDE SİZ DOSTLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYACAĞIZ.
    GELİNİN AİLESİ : FATMA - YUSUF (MERHUM) SARI
    AMCASI EYÜP SARI

    DAMADIN AİLESİ :FATMA BEYAZ - YUSUF SARI

    ....AVUSTURYA....

    DÜĞÜN : SALON MESSEHALLE
    TARİH : 8 NİSAN PAZAR (2012)
    SAAT : 17:00 - 24:00
    YER :13/14 MESSEPLATZ 16850 DORNBİRN - VORARLBERG / ÖSTERREİCH

    İRT : +4366488598873

  • İlk SayfaÖnceki [ 1 2 3 4 ] SonrakiSon Sayfa

    Gımgımın Adı , Halkı ve Bazı Köy Adlarının Tarihi Kaynakları

    PİR SULTAN ABDAL
    ÜYE GİRİŞİ

    Tekrar Giriş Yap
    ---

    Kullanıcı Adı:

    Gizli Kodunuz (Şifrenizdir - Kimliğinizle Bağlantılı- Unutmayınız)


     Üye Sayısı 127 üye


    Bağlı Kullanıcılar

    ( Hiçkimse )
    ANKET
    Sitemizi Nasıl Buldunuz.
     
    Iyi
    Daha iyi olabilir
    Normal
    Olumsuz
    Sonuçlar
    SPONSOR
    GÜNCEL HABER

    RSS GÜNCEL HABER
    ^ Top ^